Vi skal have ny hjemmeside

Nyhed fra den 30. marts 2021

Til medlemmerne i Vorup FB Motion

Vi skal have ny hjemmeside

Vores hjemmeside har siden januar 2014 været vedligeholdt af Søren Ejlersen sammen med en ekstern partner, Henning Jensen.

Henning Jensen oplyser, at udbyderen af hjemmesiden i 2020 er overtaget af et andet firma, og samarbejdet med det nye firma er blevet mere besværligt, og samtidig er hjemmesideverdenen blevet mere kompleks og teknisk krævende.

Det betyder, at Henning Jensen har opsagt samarbejdet pr. 1. april 2021, og samtidig har Søren Ejlersen valgt at trække sig, som vores nære samarbejdspartner på hjemmesideområdet, idet de også oplyser, at de begge nu er 70+, så de mener at tiden er inde til, at der skal yngre kræfter til.

Både Henning Jensen og Søren Ejlersen har lavet et kæmpe stort arbejde for os, hvilket vi naturligvis er meget taknemmelig for.

Det betyder så, at vi har været nødsaget til at finde en ny samarbejdspartner.

Det er også lykkedes, da vi har indgået en aftale med et lokalt firma PageMaker Web Design v/Bruno Sørensen.

Den nye aftale medfører, at vi har valgt at få en ny hjemmeside, som vi naturligvis håber, at I kommer til at synes godt om.

Den nye hjemmeside går ”i luften” i løbet af kort tid.

Har I kommentarer eller spørgsmål til den nye hjemmeside, så er I meget velkommen til at kontakte Arne Timm på mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 20841525.

Venlig hilsen

Vorup FB Motion

Arne Timm, formand

©Copyright Vorup FB Motion - Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.